Týdenní menu
Menu 25.3. – 29.3.2024
Pondělí: Masový vývar s nudlemi
1) Vepřový plátek z kotlety, tvarůžková omáčka, americké brambory 143,-
2) Smažený sýr, brambory, tatarka 143,-
3) Míchaný salát s kuřecími stripsy, hořčičný dresink, bageta 143,-
TOP) Grilované koleno, hořčice, křen, okurek, chleba 175,-
ÚTERÝ: Bořšč
1) Kuřecí prso marinované v bylinkách, pečené brambory 143,-
2) Bratislavská vepřové plec, houskový knedlík 143,-
3) Buchtičky s krémem 143,-
TOP) Vepřová zapečená miska ( anglická slanina, chilli, tvarůžek) 175,-
STŘEDA: Fazolová s bílých fazolí
1) Boloňské špagety sypané sýrem 143,-
2) Moravský vrabec, kyselé zelí, bramborový knedlík 143,-
3) Šafránové rizoto s kousky kuřecího masa, parmezán 143,-
TOP) Kuřecí prsíčko obalené v anglické slanině, brambor 175,-
ČTVRTEK: Zelená brokolicová polévka
ZELENÝ ČTVRTEK
1) Uzené maso, zelená křenová omáčka, vařený brambor 143,-
2) Kuřecí přírodní kapsa se šunkou a hermelínem, hranolky 143,-
3) Špenátová palačinka s kuřecím masem 143,-
TOP) Lososový špíz s citronovou omáčkou, vařený brambor 175,-
PÁTEK: Zeleninová
Státní Svátek
Pizza- 4 druhy sýrů 143,-
TOP) Filirovaná vepřová panenka, nivová omáčka, hranolky 175,-