Týdenní menu

RESTAURACE NA RYCHTĚ

Týdenní menu

15.10. - 19.10. 2018

Pondělí

Polévka : Kulajda

1) Borůvkové kynuté knedlíky 70.-

2) Raviolli se šunkou a rokforovou omáčkou sypané sýrem 77.-

3) Pečená krkovička, zelí, brambor 88.-

TOP 1) 150g. Kuřecí steak na švestkové omáčce, hranolky 115.-

TOP 2) 150g. Vepřová panenka na žampionové omáčce, americké brambory 135.-

Úterý

Polévka : Květáková s bramborem

1) Borůvkové kynuté knedlíky 70.-

2) Masové kuličky, rajská omáčka, houskový knedlík 77.-

3) Kuřecí rarášci v pikantním těstíčku, šťouchané brambory 88.-

TOP 1) 150g. Kuřecí steak na švestkové omáčce, hranolky 115.-

TOP 2) 150g. Vepřová panenka na žampionové omáčce, americké brambory 135.-

Středa

Polévka : Hrstková

1) Borůvkové kynuté knedlíky 70.-

2) Srbské vepřové rizoto sypané sýrem, okurek 77.-

3) Smažený hermelín, hranolky, ďábelka 88.-

TOP 1) 150g. Kuřecí steak na švestkové omáčce, hranolky 115.-

TOP 2) 150g. Vepřová panenka na žampionové omáčce, americké brambory 135.-

Čtvrtek

Polévka: Zelná

1) Smažené kuřecí křídla, bagetka s bylinkovým máslem 70.-

2) Katův šleh, dušená rýže 77.-

3) Vepřový kotlet na myslivecký způsob, americké brambory 88.-

TOP 1) 150g. Kuřecí nivový pikant, krokety 115.-

TOP 2) 150g. Losos na špenátovém listě, vařené brambory 135.-

Pátek

Polévka: Česneková s krutony

1) Boloňské špagety, sýr 77.-

2) Segedínský guláš, houskový knedlík 88.-

Pizza – HAWAI 99.-

TOP 1) 150g. Kuřecí nivový pikant, krokety 115.-

TOP 2) 150g. Losos na špenátovém listě, vařené brambory 135.-

 

 

 

Menu se skládá z 0,33l polévka a 120g. Hlavní chod. Pizza průměr 32 cm.

Pokrmy obsahují alergeny 1- 14.

Kontaktní formulář

Položky označené * (hvězdičkou) jsou povinné.

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.