Týdenní menu

RESTAURACE NA RYCHTĚ

Týdenní menu

17.6. - 21.6. 2019

Pondělí

Polévka : Čočková s párkem

1) Palačinky s marmeládou,šlehačka, toping 75.-

2) Tortelliny se šunkou a smetanovou omáčkou 82.-

3) Znojemská hovězí pečeně, houskový knedlík 92.-

TOP 1) 150g. Gordon BLUE, vařený brambor 120.-

TOP 2) 150g. Vepřové medailonky na houbách, dukátky 135.-

Úterý

Polévka : Vývar

1) Těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou, dresing 75.-

2) Kuřecí nudličky na kari, rýže 82.-

3) Smažený hermelín, brambor, tatarka 92.-

TOP 1) 150g. Gordon BLUE, vařený brambor 120.-

TOP 2) 150g. Vepřové medailonky na houbách, dukátky 135.-

Středa

Polévka : Zelná

1) Ovocné taštičky 75.-

2) Tortila s kuřecím masem a zeleninou 82.-

3) Pečená krkovice na červeném víně, šťouchané brambory 92.-

TOP 1) 150g. Gordon BLUE, vařený brambor 120.-

TOP 2) 150g. Vepřové medailonky na houbách, dukátky 135.-

Čtvrtek

Polévka: Brokolicový krém s krutony

1) Zeleninový salát s grilovaným hermelínem, bagetka 75.-

2) Plněná paprika, rajská omáčka, houskový knedlík 82.-

3) Vepřový kotlet po srbsku, americké brambory 92.-

TOP 1) 150g. Steak z krkovičky, sázené vejce, steakové hranolky 120.-

TOP 2) 150g. Hovězí tatarák, topinky 135.-

Pátek

Polévka: Uzená s kroupy

1) Buřtuláš, chléb 82.-

2) Pečená kuřecí čtvrtka na bílém zelí, brambor 92.-

Pizza – HAWAI 99.-

TOP 1) 150g. Steak z krkovičky, sázené vejce, steakové hranolky 120.-

TOP 2) 150g. Hovězí tatarák, topinky 135.-

 

 

 

Menu se skládá z 0,33l polévka a 120g. Hlavní chod. Pizza průměr 32 cm.

Pokrmy obsahují alergeny 1- 14. Informace u obsluy.

 

 

Kontaktní formulář

Položky označené * (hvězdičkou) jsou povinné.

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.