Týdenní menu

RESTAURACE NA RYCHTĚ

Týdenní menu

17.12.- 21.12. 2018

Pondělí

Polévka : Fazolová

1) Ovocné taštičky 70.-

2) Kuřecí směs po Rychtářsku, hranolky 77.-

3) Vepřové výpečky, bílé zelí, houskový knedlík 88.-

TOP 1) 150g. Kuřecí steak na tvarůžkové omáčce, hranolky 115.-

TOP 2) 150g. Vepřová panenka na rozmarýnu, dukátky 135.-

Úterý

Polévka : Gulášová

1) Ovocné taštičky 70.-

2) Hrachová kaše, grilovaná klobáska, chléb 77.-

3) Hovězí plátek, koprová omáčka, vařené brambory 88.-

TOP 1) 150g. Kuřecí steak na tvarůžkové omáčce, hranolky 115.-

TOP 2) 150g. Vepřová panenka na rozmarýnu, dukátky 135.-

Středa

Polévka : Selská

1) Ovocné taštičky 70.-

2) Chilli Con Carne 77.-

3) Vepřový špíz, šťouchané brambory, salát z červeného zelí 88.-

TOP 1) 150g. Kuřecí steak na tvarůžkové omáčce, hranolky 115.-

TOP 2) 150g. Vepřová panenka na rozmarýnu, dukátky 135.-

Čtvrtek

Polévka: Kulajda

1) Těstovinový salát se zeleninou a grilovaným hermelínem, bagetka 70.-

2) Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, bílé zelí 77.-

3) Kuřecí steak na medovo-hořčičné omáčce, americké brambory 88.-

TOP 1) 150g. Kuřecí kapsa se sušenými rajčaty a mozzarellou, hranolky 115.-

TOP 2) 150g. Hovězí tatarák, topinky 135.-

Pátek

Polévka: Uzená s kroupy a hráškem

1) Francouzské brambory, okurek 77.-

2) Svíčková na smetaně, houskový knedlík 88.-

Pizza – tomat, šunka, paprikáš, rajče, eidam, mozzarella, oregano 99.-

TOP 1) 150g. Kuřecí kapsa se sušenými rajčaty a mozzarellou, hranolky 115.-

TOP 2) 150g. Hovězí tatarák, topinky 135.-

 

 

 

Menu se skládá z 0,33l polévka a 120g. Hlavní chod. Pizza průměr 32 cm.

Pokrmy obsahují alergeny 1- 14.

Kontaktní formulář

Položky označené * (hvězdičkou) jsou povinné.

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.