Týdenní menu

RESTAURACE NA RYCHTĚ

Týdenní menu

10.2. - 14.2. 2020

Pondělí

Polévka: Pórková

1) Domácí lívance s marmeládou, šlehačka 78.-

2) Uzená rolovaná plec, bramborová kaše, okurek 88.-

3) Katův šleh, rýže 98.-

TOP 1) 150g. Kuřecí nivový pikant, hranolky 125.-

TOP 2) 150g. Řízečky z panenky maštěné česnekem, brambor 140.-

Úterý

Polévka: Krupicová

1) Domácí lívance s marmeládou, šlehačka 78.-

2) Pečené vepřové maso, dýňové zelí, brambor 88.-

3) Krůtí kostky na paprice, těstoviny 98.-

TOP 1) 150g. Kuřecí nivový pikant, hranolky 125.-

TOP 2) 150g. Řízečky z panenky maštěné česnekem, brambor 140.-

Středa

Polévka : Boršč

1) Šopský salát 78.-

2) Sýrový špíz s gothajem, brambor, tatarka 88.-

3) Kuřecí plátek na rokforové omáčce, americké brambory 98.-

TOP 1) 150g. Kuřecí nivový pikant, hranolky 125.-

TOP 2) 150g. Řízečky z panenky maštěné česnekem, brambor 140.-

Čtvrtek

Polévka: Italská s krutony

1) Tvarůžkový tatarák 78.-

2) Halušky se zelím a uzeným masem 88.-

3) Hamburská vepřová kýta, knedlík 98.-

TOP 1) 150g.Kuřecí kapsa s mozzarellou a sušenými rajčaty, dukátky 125.-

TOP 2) 150g.Špíz z panenky, americké brambory 140.-

Pátek

Polévka: Luštěninová

1) Holandský řízek, brambor 88.-

2) Znojemská hovězí pečeně, rýže 98.-

Pizza – tomat, šunka, rajčata, kukuřice, eidam, mozzarella, oregáno 99.-

TOP 1) 150g.Kuřecí kapsa s mozzarellou a sušenými rajčaty, dukátky 125.-

TOP 2) 150g.Špíz z panenky, americké brambory 140.-

 

 

 

Menu se skládá z 0,33l polévka a 150g. Hlavní chod. Pizza průměr 32 cm.

Pokrmy obsahují alergeny 1- 14. informace u obsluhy.

Kontaktní formulář

Položky označené * (hvězdičkou) jsou povinné.

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.