Týdenní menu

RESTAURACE NA RYCHTĚ

Týdenní menu

18.2. - 22.2. 2019

Pondělí

Polévka : Zeleninová 1) Lívance s marmeládou, šlehačka, toping 75.-

2) Čočka na husto, grilovaná klobáska, chléb 82.-

3) Pečené kuře, dušená rýže, zeleninová obloha 92.-

TOP 1) 150g. Kuřecí prso po SRBSKU, hranolky 120.-

TOP 2) 150g. Vepřová panenka na špenáte, americké brambory 135.-

Úterý

Polévka: Frankfurtská

1) Lívance s marmeládou, šlehačka, toping 75.-

2) Halušky se zelím a uzeným masem 82.-

3) Smažený hermelín, brambor, ďábeka 92.-

TOP 1) 150g. Kuřecí prso po SRBSKU, hranolky 120.-

TOP 2) 150g. Vepřová panenka na špenáte, americké brambory 135.-

Středa

Polévka : Česneková 1) Lívance s marmeládou, šlehačka, toping 75.-

2) Čevabčiči, brambor, okurek, cibulka, hořčice 82.-

3) Hovězí líčka na červeném víně, šťouchaný brambor 92.-

TOP 1) 150g. Kuřecí prso po SRBSKU, hranolky 120.-

TOP 2) 150g. Vepřová panenka na špenáte, americké brambory 135.-

Čtvrtek

Polévka: Chalupářská

1) Šopský salát 75.-

2) Kuřecí játra na cibulce, hranoly, tatarka 82.-

3) Segedinský guláš, houskový knedlík 92.-

TOP 1) 150g. Kuřecí kapsa s mozzarelou a sušeným rajčaty, dukátky 120.-

TOP 2) 150g. Losos s grilovanou zeleninou, vařený brambor 135.-

Pátek

Polévka: Ragú polévka

1) Jelitový prejt, bílé zelí, brambor 82.-

2) Španělský ptáček, rýže 92.-

Pizza – Hawai 99.-

TOP 1) 150g. Kuřecí kapsa s mozzarelou a sušeným rajčaty, dukátky 120.-

TOP 2) 150g. Losos s grilovanou zeleninou, vařený brambor 135.-

 

Menu se skládá z 0,33l polévka a 150g. Hlavní chod. Pizza průměr 32 cm.

Pokrmy obsahují alergeny 1- 14. Informace o alergenech na vyžádání u obsluhy.

Kontaktní formulář

Položky označené * (hvězdičkou) jsou povinné.

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.